Walk for Children

Succesvolle 8e editie Walk for Children

Met een trots gevoel kijkt de werkgroep van de Walk for Chilren terug op een mooie, droge en succesvolle wandeldag.

Vele wandelaars zette hun voetstappen voor het Amasiko project in Oeganda. Vele voetstappen die zorgden dat er een mooi aantal euro’s de donatiepot vulden. En daar was het tenslotte allemaal om te doen.

Er waren 2 routes uitgezet op 2e kerstdag van 7 en 10 km die richting Kaarschot leiden en langs de A of Weerijs liepen. In de schuur bij de Fam. Romme op Kaarschot kon men even tot rust komen  waar een heerlijk kopje koffie of thee werd geschonken in een warme schuur. Ook aan de honden was gedacht, er stond voor hen een schaal met vers water klaar.

Terug beland bij de vertrekplaats werden de wandelaars getrakteerd op een warme kop snert of warme chocomel, de tombola vond gretig aftrek en menig deelnemer ging naar huis met een kleine of wat grotere prijs. Foto’s van het project Amasiko Greenschool in Oeganda werden bekeken en er werd gezellig nagekletst. Kortom een gezellig goede sfeer.

Tijdens de wandeling zijn veel foto’s gemaakt door Marieke Hanegraaf en Corina Dam, deze kunt u bekijken op de Facebook pagina van Stichting Let the Children Play.

Dankbaar is het bestuur van Stichting Let the Children Play dan ook aan alle mensen die dit wandel evenement mogelijk maken:  De werkgroep, de verkeersregelaars die de kou trotseren , EHBO, locatie vertrek bij ’t Trefpunt en rustpauze bij Fam. Romme, ontwerp flyer, lenen van tafels, stoelen koffieautomaten e.d., overige vrijwilligers en de sponsoren HEEL HEEL VEEL DANK.

De 9e editie van de Walk for Children vindt plaats op de laatste zondag in december….Noteer 31 december  alvast in uw agenda van 2023


De Walk for Children wordt ondersteunt door de volgende ondernemers. 

Super/Spandoek SponsorSpandoek Sponsor
Autobedrijf Jansen
Hubo Zundert
Niek Hartman Autoservice
Stukadoorsbedrijf van Baal
Vermeeren Makelaardij 

Loterij Sponsor
S-computers
Van Meer Schoenen

Walk for Children

De 9e editie van de Walk for Children vindt plaats op zondag 22 oktober 2023

Amasiko Greenschool

Momenteel heeft Amasiko Greenschool 275 kinderen. De kinderen maken lange schooldagen om de Corona lockdown van 2 jaar in te halen.

Privacy Verklaring

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de privacy ingegaan. Ook wij hebben hiervoor een privacy verklaring opgesteld.

Deze kunt u lezen onder het tabblad 'Over ons'. 

Like

Like ons op Facebook