Walk for Children

Succesvolle 9e editie Walk for Children

Met een trots gevoel kijkt de werkgroep van de Walk for Chilren terug op een mooie, droge en succesvolle wandeldag.

Vele wandelaars zette hun voetstappen voor het Amasiko project in Oeganda. Vele voetstappen die zorgden dat er een mooi aantal euro’s de donatiepot vulden. En daar was het tenslotte allemaal om te doen.

Er waren 4 routes uitgezet op zondag 22 oktober 2023 van 3, 6, 11 en 16 km langs het Beekdal en richting Kaarschot leiden. Onderweg was er een kleine tussenstop met een lekkere appel en drinken. Ook aan de honden was gedacht, er stond voor hen een schaal met vers water klaar.

Terug beland bij de vertrekplaats de Koutershof werden de wandelaars getrakteerd op een heerlijke kop champignon soep of warme chocomel, de tombola vond gretig aftrek en menig deelnemer ging naar huis met een kleine of wat grotere prijs. Foto’s van het project Amasiko Greenschool in Oeganda werden bekeken en er werd gezellig nagekletst. Kortom een gezellig goede sfeer.

Tijdens de wandeling zijn veel foto’s gemaakt door Marieke Hanegraaf en Corina Dam, deze kunt u bekijken op de Facebook pagina van Stichting Let the Children Play.

Dankbaar is het bestuur van Stichting Let the Children Play dan ook aan alle mensen die dit wandel evenement mogelijk maken:  De werkgroep, de verkeersregelaars die de kou trotseren , EHBO, locatie vertrek De Koutershof ontwerp flyer, lenen van tafels, stoelen koffieautomaten e.d., overige vrijwilligers en de sponsoren HEEL HEEL VEEL DANK.

De 10e editie van de Walk for Children vindt plaats op zondag 20 oktober 2023.


De Walk for Children wordt ondersteunt door de volgende ondernemers. 

Super/Spandoek SponsorSpandoek Sponsor
Autobedrijf Jansen
Hubo Zundert
Niek Hartman Autoservice
Stukadoorsbedrijf van Baal
Vermeeren Makelaardij 

Iso Reno

2nd Life@Ingrid


Loterij Sponsor
S-computers
Van Meer Schoenen


Overige materialen sponsors

Koutershof

Kokx Grondwerken

Walk for Children

De 10e editie van de Walk for Children vindt plaats op zondag 20 oktober 2024

Amasiko Greenschool

Momenteel heeft Amasiko Greenschool 275 kinderen. De kinderen maken lange schooldagen om de Corona lockdown van 2 jaar in te halen.

Privacy Verklaring

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de privacy ingegaan. Ook wij hebben hiervoor een privacy verklaring opgesteld.

Deze kunt u lezen onder het tabblad 'Over ons'. 

Like

Like ons op Facebook